ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα έχει σήμερα το βράδυ στο Παρίσι δείπνο εργασίας με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.
Όπως ανέφεραν γαλλικές διπλωματικές πήγες κατά τη διάρκεια του δείπνου θα συζητηθεί το ουκρανικό, η ενεργειακή κρίση, το προσφυγικό καθώς και το ζήτημα του σεβασμού του κράτους Δικαίου στην Ουγγαρία. Επίσης θα συζητηθεί και το θέμα της προσχώρησης της Φιλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Η Ουγγαρία είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν έχει ακόμα επικυρώσει τις συμφωνίες προσχώρησης των δυο σκανδιναβικών κρατών στην Ατλαντική Συμμαχία.
Διαβάστε επίσης:
Μπάιντεν για Silicon Valley Bank: Θα προστατεύσουμε τις καταθέσεις, όχι τους επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.