ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, μεταβαίνει αύριο ο Γιώργος Γεραπετρίτης για επιτόπια επιθεώρηση στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σε συγκοινωνιακές υποδομές.
Ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 11:00, ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην έδρα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης για Τέμπη: Μια μεγάλη συγγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων
Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός έδιωχνε από τη σύσκεψη όποιον έκανε νύξη για εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ημέρες Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με συμμετοχή 15 ναυτιλιακών εταιρειών
- Ρωσία: Πώς σχεδιάζει να ενισχύσει με $1,5 δισ. το ταμείο για τις «δύσκολες ώρες»
- Μερτς: Παραμένω προσηλωμένος στις καλές σχέσεις με ΗΠΑ παρά τις διαφωνίες με τον Τραμπ
- Κίνα: Πιέσεις για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ πριν τη συνάντηση Σι-Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.