ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ εκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια στον δόκιμο Μηχανικό ο οποίος ταξίδευε (στο δεύτερο βαγόνι) μαζί με άλλους 350 επιβάτες στο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία.
Τέτοιες πράξεις που συντελούνται σε ακραίες και επικίνδυνες συνθήκες αναδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη, το απαράμιλλο θάρρος και την γενναιότητα, τονίζει η ΠΕΝΕΝ και προσθέτει:
«Στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ισχυρή προσωπικότητα που ανέδειξε ο δόκιμος Μηχανικός Ανδρέας Αλικανιώτης πράγμα που κάνει περήφανους όλους εμάς που βρισκόμαστε στις επάλξεις ενός επαγγέλματος που το χαρακτηρίζει ο καθημερινός κίνδυνος.
Μέσα στην ανείπωτη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και περισσότερους τραυματίες η ηρωική – ανιδιοτελής αυτή πράξη πρέπει και οφείλουμε να την αναδείξουμε σε όλη την ελληνική κοινωνία».
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΕΝΤ: «Είναι αδιανόητο να υπάρχει το σύστημα AIS στη ναυτιλία και να μην λειτουργεί στα τρένα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης στη General Catalyst: Στο τραπέζι επενδύσεις στην Ελλάδα και διεθνοποίηση των startups
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από τον τυφώνα Ντουτζουάν – 58.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
- Ζελένσκι: Έτοιμος για «ενεργειακή εκεχειρία» με τη Ρωσία – Ανοιχτός σε τριμερή με Τραμπ και Πούτιν
- Wall Street: Πιέσεις σε Dow Jones και S&P 500 από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο – Σε νέο ρεκόρ έκλεισε ο Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.