ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αιχμές κατά της Ρωσίας άφησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην ανάρτησή της στο Twitter αναφορικά με τον πόλεμο που έφερε στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε:
«Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Ρωσία έφερε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην ήπειρό μας. Στο @MunSecConf (Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια), ας ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων που θα διέπεται από το κράτος δικαίου κι όχι το δικαίωμα της ισχύος».
It has now been almost one year since Russia brought an imperialistic war to our continent.
At the @MunSecConf, let us renew our commitment to a global order governed by the rule of law – not the right of might.
Looking forward to the exchanges & encounters of the next two days pic.twitter.com/QH7M8Za0HQ
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) February 17, 2023
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
- Πάνω από 100.000 στρέμματα στις φλόγες – Η καταστροφική πυρκαγιά σε Βοιωτία και Αττική πλησιάζει τον χαρακτηρισμό «megafire»
- Δύο συλλήψεις για την φωτιά στη Βοιωτία που εξαπλώθηκε στο Πόρτο Γερμενό – Από σπινθήρες σε δίκτυο ανεμογεννητριών ξέσπασε η πυρκαγιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.