ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μοντέλο Κύπρου στη Γροιλανδία, μια αλεπού στο Προεδρικό, ποια είναι η Κλειώ του ΜΜ και ποιος αγροτοσυνδικαλιστής έχει ακίνητο-φιλέτο στην Αθήνα
Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του κόμβου της Αταλάντης προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής λίγο μετά τις 14:00.
Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο στο πλαίσιο της συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους που έχουν συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Από νωρίς το πρωί είχαν τοποθετήσει τα γεωργικά τους μηχανήματα στην αερογέφυρα της Αταλάντης και λίγο μετά τις 2:00 προχώρησαν σε κατάληψη και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού με συνέπεια η κίνηση να εξελίσσεται από τους παραδρόμους από το 137ο έως το 150ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας
Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας όσοι κινούνται από τη Λαμία προς την Αθήνα εξέρχονται από την εθνική οδό από τον κόμβο των Λιβανάτων και συνεχίζουν μέχρι την Τραγάνα για να επανέλθουν στη συνέχεια στην εθνική οδό και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Ακριβώς το αντίστροφο γίνεται για όσους κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ο Δήμος Αθηναίων αποκτά μια νέα ποδοσφαιρική αρένα 8,5 στρεμμάτων και ένα μίνι γήπεδο 5Χ5 στο Γουδή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Παραβάσεις και παραλείψεις από το 2020 είχε διαπιστώσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- ExxonMobil: Κέρδη άνω των εκτιμήσεων παρά τις χαμηλότερες τιμές αργού
- ΑΑΔΕ: Νωρίτερα φέτος οι αιτήσεις αναγνώρισης ανωτέρας βίας για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων
- Χρίστος Δήμας: Υπογραφή συμφωνίας για την προμήθεια εξοπλισμού αεροναυτιλίας στο νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.