ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Blue Star Ferries στη Μυτιλήνη: Διήμερη εκπαιδευτική δράση για την αντιμετώπιση του Cyber Bullying και της νεανικής βίας
Οι Μινωικές Γραμμές του Εμανουέλε Γκριμάλντι σχεδιάζουν την ενίσχυση της παρουσίας τους στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.
Μέσα στο επόμενο τριήμερο αναμένεται να ανακοινώσουν οι Μινωικές Γραμμές την απόκτηση δύο πλοίων, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δρομολογηθούν και στο εσωτερικό, αλλά και στις γραμμές της Ιταλίας, ενώ σχεδιάζεται και η σύνδεση της Κρήτης απευθείας με λιμάνια της Ιταλίας, όπως είχε δοκιμαστεί παλαιότερα.
Η δρομολόγηση των πλοίων θα γίνουν με τη φίρμα των Μινωικών Γραμμών.
Με τη σημερινή του παρουσία ο Εμανουέλε Γκριμάλντι και με τις επαφές που πραγματοποιεί δηλώνει πανέτοιμος για τις επενδύσεις στα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και του Ηρακλείου.
Σε ερώτηση του mononews.gr για τις εξελίξεις στην Attica Group είπε ότι παρακολουθεί τις διεργασίες, αλλά τώρα σχεδιάζει το μέλλον των εταιρειών και τόνισε με νόημα ότι όταν θα πουλήσουν πλοία ή εταιρείες θα το εξετάσουμε.
Διαβάστε επίσης:
Σημαντικές παρουσίες στο ετήσιο Greek Shipping Forum της Capital Link
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμανουέλ Μακρόν: Στη Μεσόγειο έρχεται το Σαρλ ντε Γκολ – Στέλνει βοήθεια στην Κύπρο
- Τέταρτη ημέρα χάους στη Μέση Ανατολή: Τραμπ κατά Ισπανίας και Βρετανίας, εξετάζει την προστασία των tankers στα Στενά του Ορμούζ – Ενισχύεται η άμυνα της Κύπρου
- Ισπανία σε Τραμπ: Έχουμε τους πόρους να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από το εμπορικό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Αντόνιο Ταγιάνι (ΥΠΕΞ Ιταλίας): Να προσέξει το Ιράν γιατί η Κύπρος δεν έχει εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.