ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας που έριξε το λεωφορείο που οδηγούσε σε παιδικό σταθμό σήμερα το πρωί κοντά στο Μόντρεαλ του Καναδά, σκοτώνοντας δύο παιδιά και τραυματίζοντας άλλα έξι, ενήργησε σκόπιμα.
“Πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο, αλλά δεν γνωρίζουμε το κίνητρο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πιέρ Μπροσέ, αρχηγός της αστυνομίας της Λαβάλ, προαστίου του Μόντρεαλ όπου βρίσκεται ο παιδικός σταθμός. Ο οδηγός, ηλικίας 51 ετών, που ανακρινόταν από τους αστυνομικούς το απόγευμα, δεν έχει ποινικό μητρώο, δήλωσε επίσης ο Μπροσέ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Bed Bath & Beyond: Συγκέντρωσε 225 εκατ. δολάρια μέσω προσφοράς μετοχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Maersk: Πλοίο της πέρασε τα Στενά του Ορμούζ με στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε 4,4% τον Μάρτιο – Στα 60,3 δισ. δολάρια
- Meta Platforms: Επεκτείνει τα τεχνολογικά φίλτρα για εφήβους σε ΕΕ και χρήστες του Facebook στις ΗΠΑ
- Δεν επηρεάζεται η διάθεση των ινσουλινών της Φαρμασέρβ-Λίλλυ στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.