ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί, όπως αναφέρει, «χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία σε ένα ζήτημα που μας ενώνει όλους», αποδίδει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην συζήτηση στην Βουλή για «το κόμμα Κασιδιάρη».
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε σήμερα ότι κάθε άλλο παρά τη συναίνεση επιδίωκε» αναφέρει η κ. Τσαπανίδου και προσθέτει: «Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δέχτηκε να κάνει ένα βήμα πίσω από την αρχική του πρόταση και να προτείνει τελικά ως συμβιβαστική λύση την πρόταση των συνταγματολόγων Αλιβιζάτου – Κοντιάδη, η κυβέρνηση επέμεινε στη δική της προβληματική διάταξη».
Συνεχίζοντας, κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «στη δήλωση του περισσεύει η υποκρισία». Κάνοντας αναδρομή υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση Σαμαρά κρατούσε στο συρτάρι τις δικογραφίες για τη ΧΑ μέχρι την τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ο γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, συνομιλούσε με τον Κασιδιάρη. Η ΝΔ ήταν το μόνο κόμμα που δεν έστειλε βουλευτή της να καταθέσει στη δίκη της ΧΑ. Η ΝΔ φιλοξενεί την “σοβαρή ΧΑ”, ήταν μαζί με τη ΧΑ στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν καταδίκασε ποτέ τη φασιστική βία που δέχτηκαν τότε οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε τον Κασιδιάρη ανεξέλεγκτο επί δύο χρόνια να οργανώνει τους οπαδούς του από τη φυλακή ακόμη και με διαδικτυακές εκπομπές, ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες η ΧΑ πήρε άδεια να κάνει συγκέντρωση στην Αθήνα ως ‘πολιτικό κόμμα’». Κλείνοντας αναφέρει: «Πάει πολύ, λοιπόν, να κουνάει η ΝΔ το δάχτυλο στην Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη, ειδικά μετά και τη χθεσινή ύβρι του κ. Μητσοτάκη να χαρακτηρίσει το ΕΑΜ “από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας”».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει θέμα εμμονής», είπε για τα καρφιά Γεωργιάδη στον Δένδια – Τι σημαίνει το «Να ιδρώνεις τη φανέλα»
- Βρετανία: O Στάρμερ δεν δέχεται να παραιτηθεί μετά τη νίκη Φάρατζ και οι αγορές ανασαίνουν – Άνοδος για στερλίνα και gilts
- Κώστας Λυμπουσάκης: Ισορροπημένο στην πραγματικότητα ο κανονισμός του ΟΛΠ για τα ρυμουλκά
- Κορυφαία Πανεπιστήμια «θύματα» κυβερνοεπίθεσης: Χάκερ «χτύπησαν» σημαντική διαδικτυακή πύλη για τους φοιτητές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.