ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις πληροφορίες για επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις Βρυξέλλες.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι θα έρθει στις Βρυξέλλες για να παραστεί στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (9-10 Φεβρουαρίου) και για να μιλήσει σε έκτακτη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου.
Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Μπάρεντ Λιντς, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας τα εξής: «Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι να επαναλάβω ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση προς τον πρόεδρο Ζελένσκι να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες. Δεν μπορώ να προσθέσω τίποτε άλλο».
Από την πλευρά του, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την πληροφορία για «λόγους ασφαλείας».
Διαβάστε επίσης
Σεισμός – Τουρκία: Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα για την άμεση αποστολή βοήθειας
Φινλανδός υπ. Άμυνας: Είναι σημαντικό Φινλανδία και Σουηδία να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ταυτόχρονα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.