ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Πώληση και επαναμίσθωση του Magic Perseus αξίας 15,6 εκατ. δολαρίων
Η Castor Maritime Inc., του Πέτρου Γ. Παναγιωτίδη γνωστοποίησε ότι η εταιρεία αναθεώρησε την ημερομηνία διανομής των μετοχών για την θυγατρική της της Toro Corp. τον προσεχή Μάρτιο του 2023.
Η προτεινόμενη διανομή και η απόσχιση των πλοίων εξακολουθεί να υπόκειται στην έγκριση της εισαγωγής των κοινών μετοχών της Toro από την Κεφαλαιαγορά του Nasdaq, η οποία δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαβεβαίωση ότι η διανομή ή η απόσχιση θα πραγματοποιηθεί ή, εάν συμβεί, για τους όρους ή το χρονοδιάγραμμά τους.
Η Castor διαθέτει στόλο 30 πλοίων, συνολικής χωρητικότητας 2,5 εκατομμυρίων dwt, που αποτελείται από 1 Capesize, 7 Kamsarmax και 12 πλοία ξηρού χύδην φορτίου Panamax, 1 Aframax, 5 Aframax/LR2, 2 δεξαμενόπλοια Handysize και 2 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων TE.
Ο Πέτρος Παναγιωτίδης είναι ο ιδρυτής της Castor Maritime Inc. Είναι επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και είναι και Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας από την ίδρυσή της τον Σεπτέμβριο του 2017.
Συσσώρευσε περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Ναυτιλίας καθώς και στην Επενδυτική Τραπεζική κατέχοντας διάφορες θέσεις στα Οικονομικά και Διοίκηση πριν ξεκινήσει τη δική του εταιρεία.
Ο Πέτρος Παναγιωτίδης, ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του το 2008 στο Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Fordham με πτυχίο στις Διεθνείς Σπουδές και τα Μαθηματικά και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση και τα Συστήματα στη Διαχείριση Κινδύνων από το Πανεπιστήμιο New York University.
Μέσα από αυτούς τους διάφορους ρόλους και το εκπαιδευτικό υπόβαθρο, ο Πέτρος Παναγιωτίδης κατάφερε να ενισχύσει τις ικανότητές του να ηγηθεί και να αναπτύξει μια ναυτιλιακή εταιρεία εφαρμόζοντας μια ξεκάθαρη επιχειρηματική στρατηγική.
Διαβάστε επίσης:
H Αγγελική Φράγκου παρέλαβε το πλοίο Navios Meridian
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EE: Σε τελική ευθεία η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αυστραλία
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Γλίτωσε τον θάνατο για δευτερόλεπτα – Βρισκόταν στον κήπο όταν πύραυλοι έπληξαν το παλάτι
- Wall Street: Άλμα 1% για τον S&P 500 έφερε η υποχώρηση του πετρελαίου
- Axios: Απευθείας επαφές μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.