ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απάντηση του Ισραήλ στην “τρομοκρατία” μετά τις δύο παλαιστινιακές επιθέσεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, η μια από τις οποίες προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων χθες κοντά σε συναγωγή, θα είναι “ισχυρή, γρήγορη και ακριβείας”, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
“Η απάντησή μας θα είναι ισχυρή, γρήγορη και ακριβείας”, δήλωσε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους του πριν από τη έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας με θέμα την επίθεση της Παρασκευής. “Δεν επιδιώκουμε την κλιμάκωση αλλά είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: Η κυβέρνηση διαψεύδει την από κοινού αγορά πυραύλων Aster-30 με τη Γαλλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαντορίνη: Ακυρώθηκαν όλες οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων τη Δευτέρα μετά την αποχή των τουριστικών λεωφορείων
- Ιράν: Δεν θα κατασκευάσουμε ατομική βόμβα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου
- Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά
- Εσμαΐλ Μπαγαΐ (Ιρανικό ΥΠΕΞ): «Η κατάσταση στον Λίβανο θα είναι το «βασικό» θέμα των συνομιλιών σήμερα στην Ελβετία»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.