ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD Holdings ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής και στην β΄φάση του διαγωνισμού για την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ που διενεργήθηκε από τον Ειδικό Διαχειριστή.
Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση κατόπιν κοινοποίησης στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας της έκθεσης αξιολόγησης και κατακύρωσης της Β’ Φάσης του Δημόσιου Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού, και παρέλευσης της εκ του νόμου τασσόμενης προθεσμίας, η Β’ Φάση του Διαγωνισμού της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική Ανώνυμη Εταιρία Λάρκο» υπό ειδική διαχείριση του άρθρου 21 του Ν. 4664/2020 (ΛΑΡΚΟ) κατακυρώνεται στην ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD HOLDINGS, η οποία αναδεικνύεται ως Προτιμητέος Επενδυτής για τη μεταβίβαση των σχετικών περιουσιακών στοιχείων.
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ Τέρνα: Στα 17 ευρώ η τιμή στόχος από Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, στο 45% το περιθώριο ανόδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Trump: Λανσάρει τα «Trump Accounts» με τελετή στο Λευκό Οίκο – Επενδύσεις για παιδιά με στήριξη Wall Street
- Κλάους Σβαμπ: Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ καταγγέλλει πως βρήκε μηχανισμό παρακολούθησης στο σπίτι του
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Αντίθετος στην πώληση F-35 στην Τουρκία
- FIFA: Απορρίφθηκε το αίτημα της Βελγικής Ομοσπονδίας για τον Μπαλογκούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.