ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνήθηκαν οι δικαστές να αποφυλακίσουν τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό και απέρριψαν, καθώς το αίτημά της για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.
Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών ελήφθη κατά πλειοψηφία.
Υπερίσχυσε η άποψη ότι η γυναίκα που κατηγορείται για τη μαστροπεία της ανήλικης κόρης της εάν αφεθεί ελεύθερη, είναι πιθανόν να τελέσει νέες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η 37χρονη επιμένει ότι είναι αθώα.
Διαβάστε επίσης:
Βιασμός 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη», τον φερόμενο ως συνεργό του μαστροπού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ κινούνται για να διαλύσουν την πυραυλική υποδομή του Ιράν
- Νετανιάχου: Ειδικός προϋπολογισμός για τη χρηματοδότηση του πολέμου με το Ιράν
- Axios: Η Ουάσιγκτον ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν
- Κάρολαϊν Λέβιτ: Η τιμή της βενζίνης θα πέσει όταν επιτευχθούν «πλήρως» οι στόχοι του Αμερικανού προέδρου στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.