ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου διεκόπη μετά από 4 ώρες διότι ο συνήγορος της κατέθεσε ξανά αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας.
Ό Αλέξης Κουγιας προσάπτει μεροληψία της ανακρίτριας σε βάρος της κατηγορούμενης μητέρας, αποδίδοντας, μεταξύ άλλων, “κουτσομπολίστικες ερωτήσεις” κατά τη μαραθώνια απολογία.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το αίτημα θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο άμεσα. Κι αν απορριφθεί (όπως το πρώτο αίτημα εξαίρεσης) η απολογία της μητέρας για τη δολοφονία των 2 μικρότερων κοριτσιών της δεν θα αρχίσει από την αρχή αλλά θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε απόψε.
Διαβάστε επίσης
Εμπλοκή στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Δένδιας: Η Ατζέντα 2030 υπηρετεί τη μετάβαση των ΕΔ στη νέα εποχή
- Σοφία Ζαχαράκη: Σε 30 σχολεία ξεκινά από φέτος πιλοτικό πρόγραμμα για την προστασία από τα fake news
- Μητσοτάκης στη διοίκηση της ΔΕΘ: Σε καμιά άλλη πόλη δεν έχουν δοθεί τόσα κονδύλια, σε ποσοστό του ΑΕΠ, όσα στη Θεσσαλονίκη για έργα
- Κλειστός από τις 16:00 ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα
