ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ειδική αναφορά στους στρατιώτες που αντιστέκονται στις επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει οι ρωσικές δυνάμεις στην πόλη Σολεντάρ, έκανε απόψε ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τον πολύτιμο χρόνο που έχουν κερδίσει.
Στο καθιερωμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο πρόεδρος Ζελένσκι είπε «ευχαριστώ τους στρατιώτες μας που προστατεύουν το Μπαχμούτ (…) και τους μαχητές στο Σολεντάρ που αντιστέκονται σε νέες, ακόμη πιο βίαιες επιθέσεις από τους εισβολείς».
Ανώτεροι αξιωματούχοι της ουκρανικής κυβέρνησης είχαν προειδοποιήσει πρόσφατα ότι η Μόσχα σχεδίαζε νέα μεγάλη επίθεση στην περιοχή του Ντονμπάς, στην ανατολική Ουκρανία.
Διαβάστε επίσης
Πορτογαλία: Επταήμερη απεργία από τα πληρώματα καμπίνας στην αεροπορική εταιρία TAP
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλενα Τσάγκαρη (πρόεδρος ΕΚΕΑ) στο mononews: Τι συμβαίνει με το σύστημα αιμοδοσίας, πώς θωρακίζεται η χώρα
- Η Eurobank στο παγκόσμιο τραπέζι της AI – Τι είδε ο Σταύρος Ιωάννου στην Ινδία
- Οι «μάχες» για τις μονάδες απορριμμάτων – Οι όμιλοι που διεκδικούν έργα 500 εκατ. και η Μεσόγειος ΑΕ
- Airbnb: Κληρονομείται το ακίνητο, δεν κληρονομείται η άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.