ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αρχές της Ουκρανίας ανακοίνωσαν πως σημειώθηκαν ρωσικές επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι λίγη ώρα πριν αλλάξει η χρονιά.
Σειρήνες της αεράμυνας ήχησαν στην Οδησσό, στη Μικολάιφ (νότια) και στη Ντνίπρο (κεντρικά), μετέδωσε το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN.
Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης στη Μικολάιφ, ο Βιτάλι Κιμ, έκανε λόγο για δυο σχηματισμούς UAVs που θεάθηκαν στην περιοχή. Συστοιχίες της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας άνοιξαν πυρ εναντίον των αεροσκαφών, που ο αξιωματούχος είπε πως ήταν ιρανικής κατασκευής Shahed-136.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα υποδέχθηκε το 2023 η Αθήνα
Μακρόν: Η Γαλλία θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας μέχρι τη νίκη της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Τα μηνύματα απο την συνάντηση των τραπεζών με τους προέδρους των SSM και SRB – «Θωρακισμένο το σύστημα, αλλά όλα εξαρτώνται από τον πόλεμο»
- Μοχάμαντ Μπακέρ Ζολκάντρ: Ποιος είναι ο διάδοχος του Λαριτζανί – Από τους Φρουρούς της Επανάστασης στην κορυφή τoυ Ιράν
- Jefferies: Άνοδος 9,5% της μετοχής στις προσυνεδριακές συναλλαγές με την είδηση ότι η SMFG εξετάζει την εξαγορά της
- Τουρκία: Εξετάζει «σχέδιο διάσωσης» της λίρας με την αξιοποίηση αποθεμάτων χρυσού ύψους $135 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.