ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του «δεν θα συγχωρήσει» τη Ρωσία για την εισβολή και τους βομβαρδισμούς της, μετά από νέα ρωσικά πλήγματα με στόχο το Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
«Κανείς δεν θα σας συγχωρήσει για τον τρόμο. Κανείς στον κόσμο δεν θα σας συγχωρήσει γι’ αυτό. Η Ουκρανία δεν θα συγχωρήσει», έγραψε στα ρωσικά στο Telegram, λέγοντας ότι «όσοι διατάζουν τέτοια πλήγματα και όσοι τα εκτελούν, δεν θα συγχωρεθούν, και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε».
Διαβάστε επίσης:
Κίεβο: Ένας νεκρός από τη ρωσική επίθεση την παραμονή της πρωτοχρονιάς
Ζελένσκι: Επιφανής θεολόγος και υποστηρικτής οικουμενικών αξιών ο πάπας Βενέδικτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.