ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το ΝΑΤΟ χαιρετίζει τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στο βόρειο Κόσοβο» αναφέρει η εκπρόσωπος της Συμμαχίας, Οάνα Λουντζέσκου με ανάρτησή της στο twitter.
«Αναμένουμε από όλα τα μέρη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους» συμπλήρωσε.
Τέλος, η κ. Λουντζέσκου σημείωσε ότι «οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο (NATO-KFOR) παρακολουθούν στενά και είναι έτοιμες να επέμβουν εάν χρειαστεί, σύμφωνα με την εντολή του ΟΗΕ για διατήρηση της ελευθερίας μετακίνησης».
Διαβάστε επίσης:
Από το Qatargate στο Marokkogate: Τζιόρτζι και Παντσέρι χρηματίζονταν από το 2019 από το Μαρόκο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.