ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία έγινε λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί στο κατάστημα της Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη 1, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο κατάστημα αφού χτύπησαν και τραυμάτισαν τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους και άρπαξαν μεγάλο αριθμό πανάκριβων ρολογιών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες, ενώ στο σημείο βρέθηκε ένα σφυρί. Από την αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.
Διαβάστε επίσης:
Πλατεία Συντάγματος: Δύο νεαρά κορίτσια μαχαίρωσαν 16χρονη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης προς αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τον αγώνα σας, μελετάμε νέο πακέτο ενίσχυσης
- Αισιοδοξία για την κατανάλωση – Στους ρυθμούς των γιορτών κινείται η αγορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες από την Κρήτη
- Πάτρα: Κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων, προγραμματίζονται συλλαλητήρια από εργατικά κέντρα