ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης καταδίκασε τον δήμαρχο της πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και επτά μηνών για εξύβριση κατά δημοσίων υπαλλήλων.
Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του εκτός από την ποινή φυλάκισης του επιβλήθηκε και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου ήταν ένας από τους βασικούς διεκδικητές του χρίσματος της αντιπολίτευσης για τις προεδρικές εκλογές του 2023.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στην Τουρκία, μια κάθοδός του με την στήριξη της αντιπολίτευσης κόντρα στον Ερντογάν θα έβγαζε τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης νικητή της εκλογικής διαδικασίας.
Μέχρι σήμερα η αντιπολίτευση δεν έχει ορίσει το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές, υπό τον φόβο για τις πιθανές κινήσεις του καθεστώτος εναντίον του.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Μητσοτάκη – Σιεν Λουνγκ: Ικανοποίηση για την επένδυση του GIC στον ελληνικό τουρισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συλλογικές Συμβάσεις: Συνεχίζεται η συζήτηση επί του ν/σ στην Ολομέλεια – Σήμερα η ψηφοφορία
- Stellantis: Επανεξετάζει την στρατηγική της μετά τη ζημία των 22 δις – Πιθανή έξοδος από την κοινοπραξία με τη Samsung
- ΑΑΔΕ: Ιππότης του Εθνικού Τάγματος Αξίας της Γαλλικής Δημοκρατίας ο Γιώργος Πιτσιλής
- Κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: Από το «κότα» και τα «υποκείμενα», στο «bullying» και τις μηνύσεις – «Είναι καθήκον μου να την αντιμετωπίσω», λέει ο Άδωνις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.