• Πολιτική

    Συνάντηση Μητσοτάκη – Σιεν Λουνγκ: Ικανοποίηση για την επένδυση του GIC στον ελληνικό τουρισμό

    • NewsRoom
    υποδέχεται τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Lee Hsien Loong, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Συνδέσμου Κρατών Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), στις Βρυξέλλες (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Lee Hsien Loong, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Συνδέσμου Κρατών Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), στις Βρυξέλλες (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Την ικανοποίηση του για τη μεγάλη επένδυση του κρατικού fund της Σιγκαπούρης GIC στον ελληνικό τουρισμό, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-ASEAN, στις Βρυξέλλες, με τον ομόλογο του, της Σιγκαπούρης, Lee Hsien Loong.

    Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ιδιαίτερη αναφορά στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας εν μέσω πρωτόγνωρων κρίσεων, αλλά και στην έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.

    Διαβάστε επίσης:

    ΝΔ: Καλεσμένος στο τρίτο podcast ο Κυριάκος Πιερρακάκης

    Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Φυσικό αέριο, Ευρωπαϊκή ασφάλεια και Ανατολική Μεσόγειος στις προτεραιότητες του Πρωθυπουργού – Όλο το παρασκήνιο

     



    ΣΧΟΛΙΑ