• Πολιτική

    Εύα Καϊλή: Ανατροπή με τα χρήματα – Ξεπερνούν τo 1,5 εκατ. ευρώ – Επιβεβαίωση mononews

    • NewsRoom
    Εύα Καϊλή: Πώς έγινε η έρευνα των Βέλγων που αποκάλυψε τα €750.000

    Εύα Καϊλή


    Νέα στοιχεία δίνουν στη δημοσιότητα οι αρχές του Βελγίου σχετικά με την Εύα Καϊλή και τους υπόλοιπους συλληφθέντες φερόμενους ως εμπλεκόμενους για το σκάνδαλο «Qatar Gate», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Mononews και πιο συγκεκριμένα της στήλης Wiseman, η οποία τη Δευτέρα έκανε λόγο για μίζα 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της βελγικής Le Soir, τα χρήματα που εντόπισαν οι αρχές, κατά τη διάρκεια των ερευνών στα σπίτια των κατηγορούμενων ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

    Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η βελγική Le Soir κατά τις έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, στη βαλίτσα του πατέρα της, αλλά και στο σπίτι του Ιταλού, πρώην ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι εντοπίστηκαν πάνω από 1.500.000 ευρώ.

    Πηγή φωτογραφίας: Le Soir / Knack

    Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της κυρίας Καϊλή πιάστηκε από τις ανακριτικές Αρχές στο ξενοδοχείο Sofitel στις Βρυξέλλες, έχοντας στην κατοχή του μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά.

    Το γεγονός αυτό ήταν που έδωσε τη δυνατότητα στις Αρχές να ερευνήσουν το σπίτι της κυρίας Καϊλή χωρίς να ζητήσουν άρση της βουλευτικής ασυλίας της.

    Στην κατοικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τιμαλφή, που πιστεύεται ότι δόθηκαν από Καταριανούς αξιωματούχους, μαζί με σακούλες με χαρτονομίσματα.



    ΣΧΟΛΙΑ