ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια δεύτερη καταγγελία ανήλικου φιλοξενούμενου στην Κιβωτό του Κόσμου για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατήρ Αντώνιος έχουν από σήμερα στα χέρια τους οι εισαγγελέίς ανηλίκων.
Πρόκειται για τον 15χρονο, ο οποίος πρόσφατα είχε καταθέσει μέσα στη δομή επαρχιακής πόλης αλλά δεν προχώρησε σε κάποια σοβαρή καταγγελία.
Σύμφωνα με πληροφορίες , το ίδιο το παιδί ζήτησε να καταθέσει ξανά αλλά αυτή η κατάθεση να δοθεί εκτός δομής. Πράγματι σήμερα, ο ανήλικος έφτασε στο Σπίτι του Παιδιού όπου εκεί, παρουσία μόνο της εισαγγελέως ανηλίκων και μίας παιδοψυχολόγου, φέρεται να μίλησε για τη σεξουαλική του κακοποίηση.
Η συμπληρωματική του κατάθεση του θα αξιολογηθεί από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση.
Η νέα αυτή κατάθεση ενδέχεται, όπως εκτιμούν δικαστικές πηγές, να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση ,η οποία βρίσκεται στην τελική της ευθεία.
Διαβάστε επίσης
Κιβωτός του Κόσμου: Οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου στον Άρειο Πάγο για την έξωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέγκυ Κλιάφα: Επιδιώκω ανανοηματοδότηση της πραγματικότητας
- Οι μεγάλοι «παίκτες» της αγοράς στη μάχη των οδικών έργων – Ποιοι διεκδικούν συμβάσεις άνω του 1 δισ. ευρώ
- Jackaroo, Pizza Hut, Taco Bell, Mailo’s: Σκληρή μάχη στο νέο «Ελντοράντο» των Fast Food
- BofA και Morgan Stanley «βλέπουν» Ελλάδα και ελληνικές μετοχές στο επίκεντρο για το 2026