ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία στην Ολυμπία Οδό: Δύο νεκροί από την σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην Κορίνθου – Πατρών – 70χρονη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας.
Υπενθυμίζεται ότι η παλαιά εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, στα Μέγαρα, ενώ έκλεισε για μισή ώρα και η νέα εθνική οδός κατόπιν έντασης που προέκυψε νωτίτερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, από ομάδες Ρομά που πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον 16χρονο τον οποίο πυροβόλησε αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε επίσης:
Μενίδι: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από Ρομά
Επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ σε Μέγαρα, Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη
Σέρρες: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 11χρονου από την έκρηξη σε καυστήρα σχολείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.