ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τρεις ληστείες τραπεζών ασκήθηκε ποινική δίωξη στο συνταγματάρχη με τις ψεύτικες χειροβομβίδες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.
Στον κατηγορούμενο αποδίδονται οι ληστείες σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Αργυρούπολης, με συνολική λεία περίπου 10.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα, λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Καλύτερα τελευταίος στο CL, παρά τροπαιούχος στο Conference League!
- Circana: Άνοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το α’ τρίμηνο 2026
- Βρετανία: Ιστορική συντριβή για τους Εργατικούς στις τοπικές εκλογές στην Ουαλία – Πρώτη δύναμη το αυτονομιστικό Plaid Cymru
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.