ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι σε μια κλειστή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη σύζυγο του, Άννα Βαγενά, επιθυμία του Λουκιανού ήταν να αποτεφρωθεί, γεγονός που θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες
Ωστόσο, όσοι τον αγάπησαν μέσα από το έργο του, τραγούδησαν τους στίχους του, έχουν μνήμες και βιώματα μέσα από τις μουσικές του, θα έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο αντίο. Η επιθυμία της οικογένειάς του ήταν η κηδεία του να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όμως, θα προσφερθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες θαυμαστές του να τον αποχαιρετίσουν. Στο θέατρο που δημιούργησε με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά, στο αγαπημένο του “Μεταξουργείο”.
Όπως ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook η Άννα Βαγενά, αύριο Πέμπτη (09.02.2017), από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα βρίσκεται στο θέατρο που είχαν φτιάξει, στο Μεταξουργείο, για όσους θέλουν να τον αποχαιρετίσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα τρία αγαπημένα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη (video)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Κηλαηδόνης: Η τελευταία συνέντευξη της Βαγενά – «Ήταν το ωραιότερο αγόρι της Αθήνας» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκιανός Κηλαηδόνης: Το ελληνικό «Woodstock» στο περίφημο Πάρτι της Βουλιαγμένης (video – pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε πληρώνονται μισθωτοί και μη, με το νέο σύστημα
- Κοινωνικός Τουρισμός: Από την Πέμπτη η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για BIO, ΔΑΑ, ΕΛΠΕ, Fourlis
- Η πιο ακριβή Εθνική στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με αξία 312 εκατ. ευρώ!
