ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους η κίνηση της κρουαζιέρας στη Βενετία αυξήθηκε από 20.000 επιβάτες που διακινήθηκαν το 2021 σε 220.856 επιβάτες κρουαζιέρας.
Η αύξηση κατά 981,3% αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έλαβε η Λιμενική Αρχή για την επανεκκίνηση του κλάδου της κρουαζιέρας κατά τρόπο συμβατό με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις που έχουν επιβάλει βαθιές αλλαγές στον κλάδο. Ήδη η Βενετία είναι έτοιμη να υποδέχεται κάθε ημέρα 12.000 επιβάτες κρουαζιέρας.
Οι τόνοι εμορευμάτων που διακινήθηκαν αυξήθηκαν κατά 3,5% την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, φθάνοντας στο +4,6% εάν συγκριθούν οι τελευταίοι 12 μήνες (Οκτώβριος 2021-Σεπτέμβριος 2022) με τους προηγούμενους.
Οι προσεγγίσεις των εμπορικών πλοίων αυξήθηκαν κατά 15,4% σε σχέση με το προηγούμενο 9μηνο και φτάνουν τις 2.205.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σερβία: Λουκέτο στην «τράπεζα του Βούτσιτς» ALTA Banka – Καταγγελίες πως έστειλε κεφάλαια σε Ρωσία και Βόρεια Μακεδονία
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Δημοσκοπικό προβάδισμα Δημοκρατικών, με την κυριαρχία Τραμπ στο Κογκρέσο να δοκιμάζεται
- Ουκρανία: Ρωσικά drones άφησαν χωρίς ρεύμα 280.000 νοικοκυριά
- Μέση Ανατολή: Πενταπλάσιες οι ακυρώσεις πτήσεων – Ο πόλεμος πλήττει τις αερομεταφορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.