ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαράντα πέντε Ουκρανοί στρατιώτες αφέθηκαν ελεύθεροι στο πλαίσιο μιας ανταλλαγής αιχμαλώτων με τη Ρωσία και επίσης επαναπατρίστηκαν οι σοροί δύο Ουκρανών στρατιωτών, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου της ουκρανικής προεδρίας.
Ο αξιωματούχος, ο Αντρίι Γερμάκ, δεν έδωσε λεπτομέρειες για τους Ρώσους που αφέθηκαν ελεύθεροι κατά την ανταλλαγή. Δημοσιοποίησε ένα βίντεο που δείχνει μια ομάδα στρατιωτών να κάθονται στο πίσω μέρος ενός οχήματος και τον κόσμο να τους λέει “Καλωσορίσατε στην Ουκρανία” και στη συνέχεια να φωνάζει “Δόξα στην Ουκρανία”.
Αυτή η ανταλλαγή αιχμαλώτων είναι η πιο πρόσφατη αφότου η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης
Σκληρή πολιτική ετοιμάζει η Ιταλία – Ζητά την επίλυση του προβλήματος
Ντε Γκίντος: «Υπερβολική η αντίδραση στον πληθωρισμό των ΗΠΑ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.