ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Diana Shipping Inc. της Σεμίραμις Παληού, γνωστοποίησε ότι, μέσω μιας ξεχωριστής θυγατρικής που της ανήκει εξ ολοκλήρου, παρέλαβε το m/v DSI Phoenix (πρώην «STH Chiba»).
Πρόκειται για ένα πλοίο μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου Ultramax, ναυπήγησης του 2017, συνολικής χωρητικότητας 60.456 dwt.
Το πλοίο είναι ένα από τα εννέα σύγχρονα πλοία χύδην ξηρού φορτίου Ultramax που η εταιρεία αγόρασε με σχετική συμφωνία τον Αύγουστο του 2022.
Με το m/v DSI Phoenix, ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται επί του παρόντος από 37 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 11 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 8 Panamax και 3 Ultramax).
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σδούκου: Καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση – Ζητά την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ
- Ταξί: Από σήμερα σε ισχύ οι νέες χρεώσεις – Ο αναλυτικός πίνακας κομίστρων
- Skroutz: Άνοδος 19,5% στις παραγγελίες και «έξυπνες» αγορές για τη νέα σχολική χρονιά
- Μερτς: Θέλουμε να προωθήσουμε τη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων και να ανταποκριθούμε στην ανησυχία των πολιτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.