ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά από τον θανάσιμο τρραυματισμό 17χρονου στη Μάνδρα Αττικής, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην ορεινή περιοχή της Μάνδρας με τον 14χρονο αδερφό του προκειμένου να μαζέψουν τα πρόβατα ιδιοκτησίας τους.
Δίπλα στη σορό του νεαρού θύματος εντοπίστηκε ένας κάλυκας. Στην ΕΛΑΣ καταθέτει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ο 14χρονος αδερφός του.
Διαβάστε επίσης:
Ανασύρθηκαν 19 σοροί από το ναυάγιο στον Καφηρέα
Ζωγράφου: Συνελήφθη 32χρονος Αλβανός που συμμετείχε στη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Disney: Το «Toy Story 5» σημειώνει το καλύτερο άνοιγμα σε ΗΠΑ και Καναδά για το 2026
- Η Γερμανία εξετάζει αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος με δύσκολα μέτρα
- Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει την παραμονή των ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο
- Λήμνος: Το καταμαράν IMBROS πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιο από το Τσανάκαλε στο νησί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.