ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»
Η Diana Shipping Inc. της Σεμίραμις Παληού, γνωστοποίησε σήμερα ότι, μέσω μιας ξεχωριστής θυγατρικής που της ανήκει εξ ολοκλήρου, παρέλαβε το m/v DSI Phoenix (πρώην «STH Chiba»).
Πρόκειται για ένα πλοίο μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου Ultramax, ναυπήγησης του 2017, συνολικής χωρητικότητας 60.456 dwt.
Το πλοίο είναι ένα από τα εννέα σύγχρονα πλοία χύδην ξηρού φορτίου Ultramax που η εταιρεία αγόρασε με σχετική συμφωνία τον Αύγουστο του 2022.
Με το m/v DSI Phoenix, ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται επί του παρόντος από 37 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 11 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 8 Panamax και 3 Ultramax).
Η εταιρεία αναμένει επίσης να παραλάβει 6 πλοία ξηρού χύδην φορτίου Ultramax το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου, εξαιρουμένων των 6 πλοίων ξηρού χύδην φορτίου Ultramax που δεν έχουν παραδοθεί ακόμη, είναι περίπου 4,6 εκατομμύρια dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία 10,29 ετών.
Διαβάστε επίσης:
Η Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού εξασφάλισε έσοδα 5,13 εκατ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Στο πλευρό του Κουγιουμτσίδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες (φωτογραφίες)
- Φονική πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: 128 οι νεκροί – Αυξάνονται οι συλλήψεις
- ΕΛΣΤΑΤ: Ελαφρώς μειωμένος ο τζίρος στο λιανεμπόριο τον Σεπτέμβριο
- Μητσοτάκης και Μέτσολα στα εγκαίνια του κέντρου Europa Experience