ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To περίεργο χώσιμο σε 4 μετοχές, η super Credia και τα 600 εκατ., το ΟΧΙ του Πόλσον για το 4% της Πειραιώς, η Bally’s και ο πήχης του Οντόνι, η μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου, οι νέες περιπέτειες του Ντίλιαν και τα μυστικά ραντεβού στην Αθήνα, και η κουβέντα για την Elbit στο Ψυχικό
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά… δεκατρία (!) συνεχόμενα τζακ ποτ έχουν σημειωθεί στο Τζόκερ, και στην αποψινή του κλήρωση το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει το αστρονομικό ποσό των 10,3 εκατομμυρίων στους νικητές της πρώτης κατηγορίας!
Όπως είναι φυσικό, η προοπτική ενός τέτοιου εντυπωσιακού ποσού έχει ήδη οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενώ ο παροξυσμός αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα εν όψει της μεγάλης κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις 10 το βράδυ.
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο τους τυχερούς αριθμούς της προηγούμενης κλήρωσης: 1, 8, 13, 30, 42 και Τζόκερ το 3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα νέα διαμερίσματα που αγόρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΠΑΠ: Αλλαγές στη σύνθεση των μετόχων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσες Ferrari, Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, Porsche πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2016;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
- Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο βιασμού ως θέαμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.