ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας υποστήριξε σήμερα ότι ανέκτησε και ανέλυσε τα συντρίμμια των μη επανδρωμένων, τηλεχειριζόμενων αεροσκαφών που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Κριμαία το Σάββατο.
Σύμφωνα με το υπουργείο, τα αεροσκάφη αυτά ήταν εξοπλισμένα με συσκευές πλοήγησης καναδικής κατασκευής.
Η Μόσχα υποστηρίζει ότι η επίθεση στον κόλπο της Σεβαστούπολης εξαπολύθηκε από την Ουκρανία με τη βοήθεια Βρετανών ειδικών, κάτι που το Λονδίνο διαψεύδει.
Η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία το 2014.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Αποκλείει τη σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας με τη Ρωσία όσο συνεχίζεται ο πόλεμος
Ρωσία: Αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία για την εξαγωγή σιτηρών από την Ουκρανία
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καταγγέλλει λεηλασία ιατρικού εξοπλισμού στην κατεχόμενη Χερσώνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.