ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ημέρα εθνικής εορτής και απόδοσης τιμής σε όσους υπερασπίσθηκαν την Ελευθερία», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.
«Η Ελλάδα, με αυτοπεποίθηση και υπερήφανη για τις ιστορικές της επιλογές, θα λέει πάντα «Όχι» σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας και καταπάτησης του Διεθνούς Δικαίου», προσθέτει.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Υπερκάλυψη 5,2 φορές για το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ – Επιτόκιο 3,75%
- FED: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια – Βλέπει πλέον πληθωρισμό 3,6% και αύξηση επιτοκίων μέσα στο 2026
- THEON: Στο τραπέζι η εξαγορά της γαλλικής HGH με αποτίμηση στα 300 εκατ. ευρώ
- CME Group: Για πρώτη φορά αποκτά γυναίκα CEO καθώς αποχωρεί ο «θρυλικός» Τέρι Ντάφι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.