ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, όπως και η συνολική πολιτική του πορεία, είναι σαν το εκκρεμές: από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς ποτέ να συντονίζεται με την πραγματικότητα.
Στο ζήτημα του πολέμου, επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, επαναλαμβάνοντας το “ναι μεν αλλά» κι ότι είναι με την ειρήνη. Σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο “τραμπισμό αλά γκρέκα”», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του κόμματός του.
Και προσέθεσε: «Για τα προβλήματα που δημιουργούν οι εισαγόμενες κρίσεις, έθεσε πάμπολλα ερωτήματα, χωρίς τελικά να δώσει καμία απάντηση, αφού προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια. Θα συμφωνησουμε με την αποστροφή του ότι το “ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, αλλά είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει».
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου σε Ερντογάν: Ανεβαίνουμε πολλές «πίστες» γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.