ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, μετά τη συνεδρίαση του σώματος των επιτρόπων στο Στρασβούργο, αναμένονται οι νομοθετικές προτάσεις της Κομισιόν για την ενέργεια, όπως ανέφερε με ανάρτησή της στο Twitter η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
«Καλή συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη για την ενέργεια με μέλη του σώματος των επιτρόπων. Σημειώθηκε ικανοποιητική πρόοδος όσον αφορά στην εφαρμογή του οδικού χάρτη που παρουσιάστηκε στους ηγέτες στην άτυπη σύνοδο κορυφής στην Πράγα για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών της ενέργειας. Θα εγκρίνουμε ακόμη ένα πακέτο νομοθετικών προτάσεων στην επόμενη συνεδρίαση του κολεγίου μας, την Τρίτη» σημείωσε η πρόεδρος της Κομισιόν.
Good VTC discussion on energy with College members.
Made good progress on implementing the roadmap to tackle high energy prices presented to Leaders at the informal summit in Prague.
We will approve another package of legal proposals at our next college meeting, Tuesday. pic.twitter.com/e8r08gtyRn
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) October 16, 2022
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία και Ολλανδία προωθούν σχέδιο 10 σημείων για το φυσικό αέριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Νέο shutdown εξαιτίας της αποτυχίας διαπραγματεύσεων για την ICE
- Διάσκεψη Ασφάλειας Μονάχου: Συγχαρητήρια από την Κυβέρνηση Τραμπ προς την Ελλάδα για τον Κάθετο Διάδρομο και τις ενεργειακές συμφωνίες – «Ραντεβού» στις ΗΠΑ
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στο Σύνταγμα – Το μεσημέρι η αποχώρηση των τρακτέρ
- Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.