ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στα Σεπόλια, κατά την διάρκεια πορείας για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.
Διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του καταστήματος του 53χρονου, ενώ προκάλεσαν φθορές στο επαγγελματικό όχημά του.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν, με βόμβες μολότοφ, σε αστυνομικές δυνάμεις.
Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος – Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intel: Στα 20 δισ. δολάρια ο στόχος για την άντληση κεφαλαίων από την πώληση μετοχών
- ΔΕΗ: Πήρε το «πράσινο φως» για την mega επένδυση 467 MW στη Σφηκιά Βόρειας Μακεδονίας
- Η Ουκρανία έπληξε 12 ρωσικά πλοία μέσα στον Αύγουστο
- Εννεάμηνη άδεια μητρότητας: Ποιες γυναίκες αποκτούν πλέον δικαίωμα στην ειδική παροχή – Oι νέες ρυθμίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.