ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το story της 3E και ο οδοστρωτήρας ΑΚΤΟR, το beef Βακάκη – Citi, η ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ, ποιοι φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Παναγόπουλου, ο Κίκιζας στο My Story, ένα δικαστικό quiz και η κυρία, το εφοπλιστικό χαστούκι και τα Loro Piana
Στενή συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου συνελήφθη για τις διαρρήξεις και τις κλοπές που έγιναν σε κατάστημα της επιχείρησής της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, η γυναίκα φέρεται πως οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή των προϊόντων μεγάλης αξίας.
Παράλληλα, η ίδια γυναίκα εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές άσχετες με την υπόθεση.
Σημειώνεται ότι στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, είχε προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι οι δράστες είχαν πάει απευθείας στο ψυγείο με τα πιο ακριβά προϊόντα της επιχείρησης, γεγονός που έδειχνε ότι γνώριζαν λεπτομέρειες.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Λιβαδειά: Νέα υπόθεση βιασμού 17χρονης – Συνελήφθησαν δύο άντρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Στο 0,3% η ανάπτυξη σε Ευρωζώνη και ΕΕ το δ’ τρίμηνο 2025
- Ιμάμογλου: Ο Ερντογάν πρέπει να προκηρύξει εκλογές «τώρα» – Αν θέσει ξανά υποψηφιότητα θα χάσει
- Χαρδαλιάς: «Θωρακίζουμε άμεσα το ρέμα της Πικροδάφνης με μοναδικό γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής»
- Χειρουργείο για τον Χρήστο Δάντη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.