ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εξωτερική ηλεκτροδότηση του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια στην Ουκρανία αποκαταστάθηκε έπειτα από μια διακοπή που τον ανάγκασε να καταφύγει σε γεννήτριες έκτακτης ανάγκης που λειτουργούν με ντίζελ, δήλωσε ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Ραφαέλ Γκρόσι.
«Ενημερώθηκα από την ομάδα μας στο σημείο ότι η εξωτερική ηλεκτροδότηση του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια έχει αποκατασταθεί», είπε ο Γκρόσι στο Twitter.
«Ο διαχειριστής του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια αναφέρει ότι η σημερινή πρωινή διακοπή προκλήθηκε από ζημιές από βομβαρδισμούς σε έναν μακρινό υποσταθμό, υπογραμμίζοντας πόσο επισφαλής είναι η κατάσταση», συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ευρωαγορές: Πτώση για έκτη συνεχόμενη ημέρα λόγω ανησυχιών για την παγκόσμια οικονομία
Κρεμλίνο: Συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν για πιθανές λύσεις στο Ουκρανικό
Φον ντερ Λάιεν: «Ο Πούτιν έχει εξαπολύσει επισιτιστικό πόλεμο σε όλο κόσμο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΔΜΗΕ: Ιστορικά υψηλά κι ενώ τρέχει το book στο Λονδίνο
- Κεραμέως: Στις Βρυξέλλες η Εθνική Κοινωνική Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις ως παράδειγμα προς μίμηση για τα κράτη-μέλη
- Ανδρουλάκης στη ΓΣ του ΣΕΒ: Μόνο το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως στόχο την ανάκαμψη της παραγωγικότητας της εργασίας
- Alpha Bank: Γιατί η ΕΚΤ αύξησε τα επιτόκια; Οι αιτίες και το πλαίσιο της απόφασης (γραφήματα)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.