ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Κικίλιας από Σάμο: Με κάμερες drone και νέες προσλήψεις ενισχύουμε το Λιμενικό που παλεύει στο Αιγαίο
Στο στρατηγικό σχεδιασμό που υλοποιείται, προκειμένου η Ελλάδα να αναδειχθεί ως κορυφαίος πολιτιστικός αλλά και βιώσιμος, με οικολογικό αποτύπωμα, προορισμός, αναφέρθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στο χαιρετισμό που απηύθυνε στο Φόρουμ Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο διεξάγεται στα Χανιά.
Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να αναπτύξει και να στηρίξει ένα τουριστικό προϊόν το οποίο θα συνδυάζει τις πολιτιστικές διαδρομές με την πράσινη ανάπτυξη.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως τόνισε, η επόμενη καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ θα αφορά το βιώσιμο τουριστικό μοντέλο της χώρας μας, το οποίο θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με πράσινη και μπλε οικονομία και με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Ο Υπουργός Τουρισμού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα Χανιά αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα Χανιά και η Κρήτη είναι ένας τουριστικός προορισμός που προσφέρει γνώσεις για τη μοναδική ιστορία και τον απαράμιλλο πολιτισμό σε κάθε ταξιδιώτη και επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό θέλουμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε, γι΄αυτό και το 2023- και μέσω της καμπάνιας που προωθούμε- θα είναι η χρονιά ενός βιώσιμου τουριστικού μοντέλου».
Διαβάστε επίσης:
Τρία νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης 30.000 ανέργων-Προϋπολογισμού άνω των 200 εκατ. ευρώ
ΚΕΠΑ: 12.725 αιτήσεις σε λιγότερο από 10 ημέρες λειτουργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξενοδόχοι: Ζητούν διευκρινήσεις για την υπερωριακή απασχόληση – Δεκάδες χιλιάδες οι κενές θέσεις εργασίας στον κλάδο
- Ντιόγκο Ζότα: Συγκίνηση και αναστάτωση στην κηδεία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή – Γιατί πανερέβη η αστυνομία
- Σάντσεθ: Εσωκομματικός «σεισμός» στους Ισπανούς Σοσιαλιστές – «Θα νικήσω τη διαφθορά, απ’ όπου κι αν προέρχεται»
- Δήμαρχος Θηβαίων: «Προλάβαμε τα χειρότερα» – Εκτός κινδύνου ο οικισμός της Αλυκής από την φωτιά
