ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του υπέβαλε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Τρίτης ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ουκρανίας, Κίριλο Σεβτσένκο, επικαλούμενος μέσω ανάρτησής του στο Facebook «λόγους υγείας».
«Λόγω ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία που δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν, πήρα μια δύσκολη απόφαση για τον εαυτό μου. Αποχωρώ από τη θέση του επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας», ανέφερε.
«Έχω απευθύνει στον Πρόεδρο αίτημα να αποδεχτεί την παραίτησή μου», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Jefferson (Fed): «Θα λάβουμε περαιτέρω βήματα για να μειωθεί ο πληθωρισμός»
Ρέι Ντάλιο: Αποχωρεί από το τιμόνι της Bridgewater Associates
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελλάδα και AI: Στο 47% η υιοθέτηση από τις επιχειρήσεις – Τέταρτη ταχύτερη άνοδος στην Ευρώπη
- Καρβέλας για Βίσση: Δυστυχώς η Άννα έχει πάρει δρόμο που δεν με βρίσκει σύμφωνο – Μου ακύρωσαν τα εισιτήρια για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Auto Athina 2026: Να ποιο είναι το ισχυρότερο μοντέλο της Έκθεσης
- Καλλιθέα: Λήξη συναγερμού για τα φιαλίδια με πικρικό οξύ – Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι της TEEM
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.