ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Με πολιτικό γάμο επισημοποίησαν τη σχέση τους, μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.
Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η λαμπερή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Βάρης-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή όπου έχουν πρόσφατα μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα.
Καλεσμένοι ήταν μόλις δέκα πολύ δικοί τους άνθρωποι. Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια στενή φίλη του ζευγαριού.
Φορώντας ένα πανέμορφο λευκό κοντό φόρεμα, δημιουργία της Celia Kritharioti, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ δίπλα στον σύζυγό της.
Την είδηση, αλλά και την πρώτη φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο έφερε στο φως η εκπομπή Happy Day.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός γάμος.

Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος με δύο φωτογραφίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Απώλειες 1,3% για το Nasdaq έφερε η κατάρρευση των αμερικανικών κρατικών ομολόγων
- ΗΠΑ: Η Λιβερία θα δεχθεί έως 1.200 απελαθέντες μετανάστες
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις σε Τρίκαλα και Κάρυστο για πρόκληση φωτιάς
- Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλό τριών εβδομάδων εν μέσω αδιεξόδου ΗΠΑ-Ιράν – Στα 91 δολάρια το βαρέλι το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.