ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε στις 19:23, πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Διαβάστε επίσης
Τουρκικές προκλήσεις: Υπέρπτηση από UAV πάνω από το νησί Καλόγεροι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς πώληση! Το τέλος μιας εποχής ή η αρχή ενός νέου πολέμου δισεκατομμυρίων;
- Μουντιάλ 2026: Η επιχείρηση των 41 δισ. δολαρίων και η μάχη για τα κέρδη
- Καταπέλτης ο Ανδρουλάκης για τον Χάρη Δούκα: Όποιο κορυφαίο στέλεχος βγει και προτείνει να γίνουμε συνιστώσα, την επόμενη θα βρεθεί εκτός παράταξης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΑΔΜΗΕ, Lamda, Πειραιώς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.