ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση κατά της Ελλάδας πραγματοποίησε και πάλι ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών ισχυριζόμενος πως η Αθήνα συνεχίζει τις «προκλήσεις» και «προειδοποιώντας» την να μην μπει «σε περιπέτειες για λογαριασμό άλλων».
«Ενώ εμείς προσπαθούμε να σεβαστούμε τα δικαιώματα και των δύο γειτόνων στο Αιγαίο, η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλήσεις της. Αν μπείτε σε περιπέτειες για λογαριασμό άλλων, θα υποστείτε τις συνέπειες σήμερα, όπως τις υποστήκατε στο παρελθόν. Αυτό είναι μια προειδοποίηση για τη γείτονά μας Ελλάδα», δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη διάρκεια συμποσίου στην Άγκυρα με θέμα τη μάχη του Σαγγάριου.
Ο ίδιος κάλεσε την Ελλάδα να μην είναι «εργαλείο» άλλων και να τερματίσει τις προκλήσεις, όπως είπε, αναφέροντας πως η Τουρκία προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της σε όλες τις πλατφόρμες.
«Έχουμε προγράμματα και σχέδια που θα συνεισφέρουν στην ειρήνη και την ευημερία όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο», υποστήριξε επίσης.
Διαβάστε επίσης:
Νέες απειλές Μπαχτσελί: Παιχνιδάκι να φθάσουμε στην άλλη όχθη του Αιγαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Εκρηκτικό ράλι μετά την πτώση του Brent στα 110 δολάρια – Έσπασε για πρώτη φορά τις 7.200 μονάδες ο S&P 500
- ΥΠΕΞ για «Global Sumud Flotilla»: Ζήτησε από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του από τα διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
- Πιτ Χέγκσεθ: «Ιδεολογικά παρανοϊκός» ο CEO της Anthropic
- Τζιάνι Ινφαντίνο: Το Ιράν θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ στις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.