ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ουκρανικός στρατός ανακατέλαβε «2.000 χιλιόμετρα εδάφους» κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σημειώνοντας ότι ο ρωσικός στρατός «έκανε την σωστή επιλογή» τρεπόμενος σε φυγή απέναντι στην αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει η Ουκρανία στο βορειοανατολικό και το νότιο τμήμα της χώρας.
«Προς το παρόν, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, περί τα 2.000 χιλιόμετρα εδάφους έχουν απελευθερωθεί», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Τις τελευταίες ημέρες, ο ρωσικός στρατός μας δείχνει το καλύτερο που έχει: την πλάτη του. Άλλωστε, η σωστή επιλογή γι’ αυτούς είναι να τραπούν σε φυγή».
Διαβάστε επίσης:
Οι ουκρανικές δυνάμεις ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Μπαλάκλια
Ουκρανία: Έκκληση της διορισμένης ρωσικής διοίκησης του Χάρκοβο για απομάκρυνση αμάχων προς τη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Αγγελικούση (Maran Gas Maritime): Παρήγγειλε άλλα δύο πλοία LNG – Συνολικά ναυπηγεί 24 πλοία και λειτουργεί 158 πλοία
- Πρόβλημα στην Σαουδική Αραβία: Η Saudi Aramco μειώνει τις εξαγωγές πετρελαίου προς την Ασία
- Με την «βούλα» τα διόδια στα Στενά του Ορμούζ – Την επόμενη εβδομάδα το σχέδιο νόμου στο ιρανικό κοινοβούλιο
- Χρυσός: Σταθεροποιείται μετά από εβδομάδες πτώσης – Κοντά στα 4.500 δολάρια / ουγγιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.