ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, δήλωσε σήμερα ότι θα στηρίξει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ’ «με όλους τους δυνατούς τρόπους» προς τιμήν της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
«Ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω στην πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.
Παράλληλα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ο Κάρολος Γ’ ανακηρύχθηκε και επίσημα βασιλιάς της Βρετανίας
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα ακίνητα της βασιλικής οικογένειας-Ανάκτορα, παλάτια και αριστοκρατικά σπίτια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Οκτάωρη απολογία της Ιωάννας Γάκα – Τι υποστήριξε για το κρίσιμο 49λεπτο
- Ρωσία κατά ΗΠΑ για τα όπλα στο διάστημα: Προειδοποιεί για «καταστροφικές συνέπειες»
- Αττική: Παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν πάνω από 80.000 ευρώ – Τρεις συλλήψεις
- Πόλεμος στο Ιράν: Λογαριασμός 38 δισ. δολαρίων σε πέντε μήνες – Πλήγμα και στον πληθωρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.