ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθησαν χθες δύο Έλληνες σε περιοχές των Δήμων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί, στο πλαίσιο καταπολέμησης της οπλοφορίας και οπλοκατοχής, διενήργησαν αρχικά έρευνα στο σπίτι του ενός εκ των συλληφθέντων σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, όπου βρήκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, 49 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μαχαίρι και σιδερογροθιά. Επίσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος συλληφθείς, όπου εντοπίστηκαν δύο φυσίγγια και δύο μαχαίρια.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης και το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου.
Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα είναι ισχυρή και τα σύνορά μας στον Έβρο απροσπέλαστα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πετρέλαιο υποχωρεί μετά από ενδείξεις για διάθεση επίλυσης του πολέμου
- Η Πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά συντονιστή ασφάλειας για την Γκιλφόιλ – Δείτε την αγγελία
- Η QatarEnergy επιστρέφει μέσω… Τέξας: «Ανάσα» από το Golden Pass
- Το αλουμίνιο καταγράφει την καλύτερη επίδοση εδώ και δύο χρόνια – Άνοδος άνω του 10% για τον Μάρτιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.