ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Βασιλιάς Κάρολος προέβη στο πρώτο του μήνυμα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων . Γράφει: «Ο θάνατος της αγαπημένης μου Μητέρας, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας, είναι μια στιγμή της μεγαλύτερης θλίψης για εμένα και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου.
«Θρηνούμε βαθύτατα τον θάνατο μιας αγαπημένης κυρίαρχης και μιας πολύ αγαπημένης μητέρας. «Γνωρίζω ότι η απώλειά της θα γίνει βαθιά αισθητή σε όλη τη χώρα, τα Βασίλεια και την Κοινοπολιτεία και από αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πένθους και αλλαγής, η οικογένειά μου και εγώ θα παρηγορηθούμε και θα συντηρηθούμε από τη γνώση μας για τον σεβασμό και τη βαθιά στοργή στην οποία είχε τόσο ευρέως η Βασίλισσα».
Διαβάστε επίσης
Δεκαήμερο πένθος στη Βρετανία για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ
Συλλυπητήρια Γ.Στόλτενμπεργκ για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ
Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέος Βασιλιάς της Αγγλίας ο Κάρολος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- American Airlines: Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Ντάλας για τo καλοκαίρι του 2026
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Στον Ευαγγελισμό μετά από αδιαθεσία – «Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας»
- ΠΑΣΟΚ: Αν κάτι έπρεπε να κάνουν οι κύριοι Βορίδης και Μαρινάκης ήταν να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ανδρουλάκη
- UBS: Ανεβάζει τον πήχη για τον S&P 500 στις 7.900 μονάδες – Τεχνητή Νοημοσύνη και ισχυρά κέρδη δίνουν ώθηση στο bull market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.