ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έγκαιρη οργάνωση της σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Με σχέδιο όλα πιο νωρίς φέτος στον προγραμματισμό των ημερομηνιών: των πανελλαδικών εξετάσεων, της κλήρωσης στα Πειραματικά, των εξετάσεων στα Πρότυπα & άλλα ορόσημα της χρονιάς», τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου και επισημαίνει: «Με τη νέα πρακτική επενδύσουμε στην καλύτερη οργάνωση της σχολικής & ακαδημαϊκής χρονιάς».
#Με_σχέδιο όλα πιο νωρίς φέτος στον προγραμματισμό των ημερομηνιών: των πανελλαδικών εξετάσεων, της κλήρωσης στα Πειραματικά, των εξετάσεων στα Πρότυπα & άλλα ορόσημα της χρονιάς. Με τη νέα πρακτική επενδύσουμε στην καλύτερη οργάνωση της σχολικής & ακαδημαϊκής χρονιάς. @nkerameus
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) September 8, 2022
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Προσλαμβάνουμε 250 νέους συνοριοφύλακες στον Έβρο
Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.