ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα ληστείας με λεία 130.000 ευρώ, κατήγγειλε ότι έπεσε, χθες το πρωί, 50χρονος έμπορος από τη λαχαναγορά του Ρέντη στο ύψος της Κηφισού.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά ενώ, όπως έγινε γνωστό, το θύμα που ήταν πεζός ακινητοποιήθηκε με τη χρήση βίας από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια του απέσπασαν δύο τσάντες που περιείχαν το ανωτέρο ποσό και εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – Παραβίαση εκεχειρίας« λέει η Τεχεράνη, παραμένει σε ισχύ απαντά ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.